RENERGY Nagrada

21.04.2016. 13:00h
Eon+ dobio prestižnu nagradu RENERGY Award
Na međunarodno priznatoj energetskoj platformi za stručnjake i poslovanje u regionu Zapadnog Balkana – RENEXPO, koja se održava 20 i 21. aprila u Beogradu, naša kompanija Eon+ dobila je nagradu RENERGY® Award, u kategoriji Izvanredno tehnološko dostignuće, koju je dodelila direktorka RENEXPO Myriam Dobrota.
RENEXPO Western Balkans je na svečanom otvaranju poželeo dobrodošlicu posetiocima iz celog regiona i izlagačima iz više od 10 evropskih zemalja. Prisutnima su se obratili direktorka RENEXPO Myriam Dobrota, ambasador Nemačke Aksel Ditman i ministar rudarstva i energetike u Vladi Srbije Aleksandar Antić.

Saznajte više

RENEXPO i ove godine kroz izuzetan program pruža kompletan pregled regionalnih potencijala, projekata, zakonodavstva i novosti. Propratni programi, kao što su okrugli stolovi za industrijalce, matchmaking između evropskih i regionalnih kompanija i preduzetnika kao i tematske konferencije, obećavaju bogat sadržaj.

Pored aktuelnih tema o energetskoj efikasnosti, obnovljivim izvorima energije i programu zaštite životne sredine, skup uključuje i nove teme: BioRES projkat, kogeneracija za biomasu, biogas, male hidroelektrane, upravljanje otpadom, fotovoltaik i dr.

Deo ceremonije je naravno i dodela plaketa RENERGY Award, u tri kategorije: Izvanredno tehnološko dostignuće, Izvanredan lični doprinos u oblasti OIE, EE i zaštite životne sredine i Izvanredno međunarodno dostignuće na području Zapadnog Balkana. Primajući nagradu za Izvanredno tehnološko dostignuće, direktor kompanije Eon+ Nikola Nikačević istakao je da se softver Envigo uklapa u koncept održivosti i da se nada da će biti naširoko korišćen i u oblasti crpljenja energije iz obnovljivih izvora.

Zatvori